Лидерът на Да, България! Христо Иванов, общинският съветник Димитър Найденов и симпатизанти

...
Лидерът на Да, България! Христо Иванов, общинският съветник Димитър Найденов и симпатизанти
Коментари Харесай

Нова акция в Росенец! Плажът - отново недостъпен!

Лидерът на " Да, България! "  Христо Иванов, общинският консултант Димитър Найденов и симпатизанти още веднъж отидоха в парк  " Росенец " през днешния ден, с цел да ревизират, на какво съображение още веднъж няма достъп до плажа при летните сараи на Ахмед Доган. Този път ограда с надпис " Строителен обект " стопира свободния достъп на жителите до плажа. 

" Кметът на Бургас не подхваща задоволително съществени стъпки, никакви стъпки в действителност, за това да се обезпечи достъп, да се актува тази благосъстоятелност, да се постави табела, в случай че има някакво строителство там позволено – всичко това ние ще настояваме да се свърши, тъй като за нас това емблематичен политически проблем, а не просто един от множеството проблеми на някаква несвършена работа от страна на администрацията ", разяснява съпредседателят на " Демократична България ". По думите му за плажа би трябвало да бъде публикуван акт за държавна благосъстоятелност и всеки български жител да има достъп до него.

 



" Няма дейности! Няма дейности за актуване на плажа – вършат се велики географски открития, че имало новообразуван плаж или геологически процеси някакви доста мощни са се задействали! Няма дейности действителни във връзка с тази голяма марина – това яхтено пристанище ", безапелационен е Иванов.

Припомняме, че както ние, Момичетата, към този момент писахме, община Бургас си върна назад пътя около сараите след акция на Иванов отпреди месец. Според следствие на " Свободна Европа " новата възбрана е от 31 юли, като ден преди това на място е бил и кметът на Бургас – Димитър Николов. По думите на пазача щяло да се строи ограда за парцела, с цел да се освободи пътят. 

А през днешния ден при идването си Иванов завари половината ограда преместена, а пътят – свободен. Работещ в резиденцията му сподели, че знае, че отиват на плажа и съобщи: " Заповядайте ". Дали и на следващия ден ще ни посрещнат по този начин, по какъв начин мислите? И дали да не проверим.

 
Хейтминутка: Кейове, барбекюта и други дребни житейски неволи
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР